Hälsokontroll

Välkommen till Östermalm Health Clinic

Hälsokontroll

Med vår hälsokontroll får du en grundlig genomgång av ditt nuvarande hälsotillstånd, vilket hjälper till att identifiera eventuella hälsorisker i ett tidigt skede.

Boka tid

Östermalm Health Clinic erbjuder vi utökade öppettider för enkel tillgång till snabb diagnos och behandling. Vi har öppet även kvällar och helger så att du kan få tid när det passar dig!

Second opinion-tjänst

På Östermalms Hälsoklinik erbjuder vi en dedikerad second opinion-tjänst för att säkerställa att du får den mest exakta diagnosen och effektiva behandlingsplanen för dina hälsoproblem.

Vårt expertteam kommer att granska din sjukdomshistoria och nuvarande behandlingar, med fokus på att ge de insikter och alternativ som krävs för att optimera dina hälsoresultat.

Vi fördjupar oss i den senaste forskningen och utnyttjar vårt breda nätverk av läkare över hela världen för att konsultera och samla in evidensbaserade lösningar. Denna tjänst är utformad för att ge dig förtroende för dina vårdbeslut och säkerställa att alla möjliga vägar för ditt välbefinnande undersöks grundligt